dts_small

Print direkte på ”alt”

– Print på materialer op til 10cm i tykkelse

– Max. 1440 dpi

Azon DTS er en “direkte til materiale”-printer. Den printer direkte på glas, metal, sten, træ, plastic og praktisk talt alle andre materialer og objekter med en fantastisk vedhæftningsevne. Du kan printe levende farver på praktisk talt hvad som helst, både hurtigere og billigere end med andre teknologier som termoprint eller serigrafi. Det er meget let at bruge, og giver godt afkast.

Azon DTS er en god løsning til gaveforhandlere, skilte- og kopiforretninger, fotobutikker, museer, etc. Printkvalitet på 1440 dpi tilfredsstiller selv de mest krævende områder som foto- og malerireproduktion og kunstprint.

Azon DTS er en digital flat-bed-printer til enhver opgave. Den printer direkte på de fleste plastikprodukter som blyanter, lightere, mobiltelefoner, ID-kort, etc. Den printer også på materialer som træ, sten, stål, glas, læder og færdige produkter som punge, tasker, navneskilte, og meget mere.

 

Eksempler

DTS:

signage.jpgpromotional.jpgpromotional_dts.jpgplastic_card.jpgpackaging.jpgmob.jpgmarble.jpglamp.jpgglass.jpggiftware2.jpggiftware.jpgdts_wood.jpgdesign2.jpgdesign.jpg

 

DTS White

white_plexi.jpgdtswhite.jpgdts_white-black-marble-sample.jpgdts_white_wood-sample.jpgdts_white_plexi.jpg

 

DTS Pro

dts-pro_samples.jpg

 

Borde (ekstra tilbehør)

Cylinderholder til runde emner (til model 300)

Vakuumbord til A2+-modeller

Azon Printers

Azon Printers er et firma med over 13 års erfaring i produktion af Tekstil, Direct-to-Substrate og UV printere basseret i Kroatien. Printerene udvikles og produceres direkte af Azon selv.

Specifikationer

Printhoveder: Piezo Inkjet, Epson hoveder.

Blæk: 2xCMYK eller CMYK + lys cyan, lys magento, lys sort, lys lys sort.

Max printareal: 42 x 60 cm, tykkelse op til 100mm

Hastighed: 11 x 420mm x 600mm print i timen

Strøm: AC 220v, 59W (Standby 5w)

Tilmeld vikiallo nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ønsker du et tilbud, har du spørgsmål eller kunne du tænke dig en demo, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Skriv dit navn og nummer herunder så ringer vi til dig hurtigst muligt.

Bliv ringet opHar du konkrete spørgsmål må du også meget gerne udfylde kontaktformularen på vores kontakt os side så kan vi vende tilbage forberedte og hurtigt hjælpe dig videre.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere