Roland XT-640S-DTG

Oplev Roland XT-640s-DTG i AR (Augmented reality)

Scan koden med din mobile enhed, og se printeren i dit eget værksted, eller dagligstue ;-)

Roland XT-640S-DTG Augmented reality

Print en masse - samtidigt!

Endelig en DTG-printer som kan følge med til den store produktion! Sammensæt printplader som du vil, og print de motiver du har brug for. Motiverne står super skarpt, og har en rigtig god holdbarhed på både bomuld og blandingstekstiler hvor hovedparten er bomuld.

Mix og Match motiver og størrelser!

Udskiftlige printplader og jig's giver dig mulighed for at kunne printe flere forskellige størrelser på samme tid. Kan du se fordelen i at kunne printe det samme motiv (eller forskellige motiver) fra børnestørrelse til XXXL i samme arbejdsgang? Det kan vi helt sikkert.

Hurtige print!

Sæt fart på produktionen: Når du printer CMYK kan du printe op til 450 bluser i timen, hvis du bruger en jig på 200 x 260mm og køre i 'production mode'. Sætter du printkvaliteten op på 'quality mode' kan du producere op til 225 bluser. Roland har udregnet dette uden at tage højde for tiden det tager at loade maskinen med nye bluser, så forvent et lavere antal når du printer :-)

Roland XT-640S-DTG background inks inku mobile.jpg 1 vikiallo

CMYK og højt dækkende Hvid DTG blæk

Lav print med levende farver, uanset om du printer på hvide eller farvede tekstiler. Rolands DTG-blæk er udviklet til at kunne tåle mange vakse, og stadig føles lækre at ha' på. Som ekstra bonus er blækket certificeret af OEKO-TEX® så du med sindsro kan levere miljøvenlige print til dine kunder.

[contact-form-7 id="43891"]