Ricoh Ri100

Ri100 banner vikiallo

Ricoh Ri100: Den perfekte printer til opstart af tekstiltryk!

Hvis du overvejer at begynde produktion med DTG (direkte print på tekstil), er Ricoh RI100 det perfekte valg! Da du let kan printe efter hvad der bliver behov for, slipper du for minimumsbestillinger, og sparer lagerplads! Du kan åbne helt nye døre, og udvide din kundekreds ved at tilføje DTG til din eksisterende foretning. Den hurtige produktion sikre dig at dine kunder kan få deres print med hjem efter få minutter!

Den letteste start på tekstiltryk!

  • Begynd din egen produktion på ingen tid
  • Lav opstartsomkostning
  • Hurtig og enkel produktion

Kompakt design: alle har plads!

  • Spar plads da printer og varmepresse kan stables
  • Printeren passer nemt ind i butikker on kontorer
  • Producer specialdesigns for kunder direkte ved skranken

Ri100 - Perfekt til butikker

Det har aldrig været mere simpelt at printe på T-shirts og andre lyse tekstiler! Ricoh RI100 er en kompakt alt-i-en DTG (direkte på tekstil) printer. Den er væsentlig billigere end andre DTG-printere, og nemmere at bruge end folie der skal varmeoverføres. Ri100 er ideel til kreative som ønsker at starte op inden for tekstilprint!

Nu kan du som tøjforretning, markedsbod, skole, eller marketingteam, nemt printe motiver direkte på tekstiler. Du kan gøre det samme mens folk venter, uden at behøve at sende ting afsted til en tredjepartsleverandør.

RI100 er en 4-farvet printer (CMYK), og bruger Ricoh’s gennemtestede inkjet-teknologi, til at producere højkvalitetsprint i A4-størrelse direkte på hvide eller lyse tekstiler. Du kan eks. Lave direkte print på t-shirts, stofposer, pudebetræk mm.

En anden stor fordel er, at du ikke behøver en stor varmepresse. Det er muligt at tilvælge en varmepresse, som kan dublere som stand til printeren. Du sparer plads, og får et komplet system, som kan bruges til at fra at forvarme tekstilet, printe motivet og varme printet fast. Det er enkelt, brugervenligt og nemt at transportere rundt, og stille op på markedsboder, butikker, torve, til events som koncerter, udstillinger og meget mere!

Hvorfor vælge RI100?

RI100 - Ren pålidlighed

Ren pålidelighed

Ricoh's piezo-elektriske printhoveder leverer et levende, højopløselige farveprint. Blækket fordeles i bitte små dråber, som herefter bliver lagt direkte på tekstilet. Printprocessen sviner ikke, printhovederne er selvrensende og blækkasseterne er meget nemme at udskifte. Printeren behøver kun en minimal mængde vedligehold.

RI100 - Print på et øjeblik

Print på et øjeblik

Ricoh RI1000 fylder så lidt, at den nemt kan stilles på disken i en forretning. Tøjbutikker og lign. kan nu lave specialdesigns på stedet. Til trods for at processen er enkel, er slutresultatet imponerende! T'shirts, stofposer eller andet - Print hvad du ønsker mens kunden er i butikken, og lad dem få et færdigt produkt med hjem.

RI100 - Miljøvenlig produktion

Miljøvenlig produktion

Printeren er miljøvenlig; både for naturen, den der betjener den og dem som bruger de færdigproducerede tekstiler. Ricoh's vandbasserede blæk indeholder ingen giftige kemikalier, og udleder ikke giftige dampe under print. De færdige print lever op til Oeko-Tex 100, for kontakt med huden.

RI100 - Billig i drift

Billig i drift

Revolutionerende for printindustrien! Ricoh's RI100 giver højkvalitets print til priser hvor selv små og mindre virksomheder kan tjene penge på den. Modsat de andre DTG-printere på markedet, er RI100 en lille investering. Alle der før skulle ha' leveret tekstilprint fra en trediepart, kan nu selv producere deres egne tekstilprint in-house!

RI100 - Nem betjening

Enkel betjening

Processen er så enkel, at det kun kræver lidt, eller ingen, øvelse for at betjene printeren. Der er ingen pre-treating af tekstilerne. Vælg tekstil og motiv, forvarm tekstilet, print og pres det på. Fra start til slut kan det gøres på ca. 5 minutter! Tip: Du reducerer produktionstiden ved printe og presse på samme tid.

RI100 - Brugervenlig software

Brugervenlig software

Ricoh's brugervenlige software medfølger, og kan bruge på både Mac & Windows. Du kan intuitivt indsætte fotos og grafik ind på forudindstillede skabeloner, og tilføje din egne tekster. Du kan se forhåndsvisninger af dit design, og sende det direkte til printeren over Wi-Fi.

RI100 - vikiallo

RICOH RI100 - Printeren

• Print i 4 farver (CMYK)
• 2 x Ricoh GH2220 printhoveder (2 x 384 nozzles)
• Print i opløsning på op til 1,200 x 1,200 dpi
• 291 x 204 mm maksimalt printområde
• Print på hvide og lyse tekstiler
• Print på 100% bomuld, og blandingsstoffer med min 50% bomuld
• Automatisk justering af højde på printhovederne
• Print på kun 80 sekunder i 'speed mode'

Ekstraudstyr - Varmepressen

• Designet til brug med RI100
• Kan tjene som base for printeren
• Bruges til forvarmning samt påvarmning af print
• Kan anvendes samtidig med at RI100 printer
• Udgør sammen med RI100 den komplette løsning