Epson F1000 DTG & DTF printer

Den perfekte 'entry' printer til alle der vil lave DTG/DTF på lyse OG mørke tekstiler! Epson SC-F1000 er den første printer, der tilbyder hobbyfolk, detailhandlere og små virksomheder en økonomisk overkommelig måde at printe billeder på i høj kvalitet på alle farver tekstiler.

Epson F1000 DTG & DTF printer Epson Surecolor F series vikiallo

"Traditionelt er DTG-printere designet til professionelle trykkerier – større modeller, som er svære for mindre håndværkere på begynderniveau at anskaffe og integrere i deres eksisterende miljø. Vi har taget det bedste fra vores DTG-teknologi og destilleret det til denne kompakte, omkostningseffektive printer, ideel til iværksættere og kreative fagfolk, der ønsker at fremstille deres unikke design selv."

Lily Hunter, produktchef, Professional Imaging, Epson America.

Et meget kompakt design, som er ideelt til detailmiljøer, gør det muligt at installere SC-F1000 på steder, hvor der ikke er så meget plads, og da den ikke har en ventilator kan den nemt placeres op ad en væg. SC-F1000 er brugervenlig og tilbyder en række funktioner, der leverer intuitive, nøjagtige prints i høj kvalitet. Et stort låg, der kan åbnes, forenkler f.eks. processen med at placere stof eller film på pladen, og pladesensorer registrerer ujævne indstillinger for at undgå trykfejl. Produktet har også automatisk afstandsjustering, som indstiller pladen til optimal højde til print uden manuel betjening. SC-F1000 betjenes via en enkel og intuitiv touchskærm.

Epson F1000 DTG & DTF printer dtg scn01.jpg vikiallo

EPSON SC-F1000 Lanceres i 2024 - Mere info kommer snart 

Læs mere på Epsons egen pressemeddelelse

Eller på SignPrintPack.dk's artikel om printeren