Roland XF-640 storformatprinter

"Næste generations printhoveder, et nydesignet
take-up, og pinch-roller system, og nye avancerede features."

Den nye Roland XF-640 indeholder næste generations printhovederog et nydesignet take-up og pinch-roller system, samt en række andre avancerede features, som er med til at sikre højeste printkvalitet og en maksimal printhastighed på 102 m²/t.Med den nyeste teknologi indenfor printhoveder giver det en exceptionel billedekvalitet. Roland XF-640 er ikke bare en videreudvikling af Rolands pålidelige printere, den indeholder flere fantastiske nyheder:

XF-640 er bygget til at holde med en kraftig motor, som er perfekt til store produktioner. XF-640 byder på industriens seneste printhoved teknologi, som leverer enestående kvalitet ved de højeste hastigheder. Holdbar konstruktion og avanceret mediehåndteringssystem stabiliserer alle printerens bevægelser for at sikre fejlfri billedbehandling. Kraftfuld RIP software automatiserer arbejdsflow for nem operation og pålidelige resultater. Med XF-640 forenes ultimativ ydeevne og præcision i et overvældende produktionssystem, som vil generer masser af profit for jeres virksomhed.

  • 16 farvekanaler: Det giver både en utrolig printhastighed, og med hovederne i CMYKKYMC rækkefølge, ligger printeren blæk på i samme rækkefølge uanset hvilken retning den printer i – det giver flotter print, og færre striber.
  • Ny opruller og varme: Både varmesystemet og opruller er helt nye, og er med til at sikre et super printresultat og en høj produktionshastighed.
  • Forbedret pinch-roller og mediehåndtering: Rullerne der fremfører mediet er blevet redesignet, og sikrer en 100 % ens fremføring af mediet. Samtidig er medier nemme at montere i printeren, og der er hjælp til tunge ruller.
  • EcoSol Max 2 blæk: XF-640 er udstyret med den nye EcoSol Max 2 blæk som tørrer endnu hurtigere og giver en større farvegamut.
  • Roland VersaWorks 4 RIP: Med Pantone™ matching, mediebesparende nesting, udregning af blækforbrug inden jobstart og mulighed for at sende besked til din smartphone eller tablet hvis printeren er ved at løbe tør for blæk eller medie.

    Vil du vide mere?