Roland XF-640 storformatprinter

"Næste generations printhoveder, et nydesignet
take-up, og pinch-roller system, og nye avancerede features."

Den nye Roland XF-640 indeholder næste generations printhoveder og et nydesignet take-up og pinch-roller system, samt en række andre avancerede features, som er med til at sikre højeste printkvalitet og en maksimal printhastighed på 102 m²/t. Roland XF-640 er ikke bare en videreudvikling af Rolands pålidelige printere, den indeholder flere fantastiske nyheder:

  • 16 farvekanaler: Det giver både en utrolig printhastighed, og med hovederne i CMYKKYMC rækkefølge, ligger printeren blæk på i samme rækkefølge uanset hvilken retning den printer i – det giver flotter print, og færre striber.
  • Ny opruller og varme: Både varmesystemet og opruller er helt nye, og er med til at sikre et super printresultat og en høj produktionshastighed.
  • Forbedret pinch-roller og mediehåndtering: Rullerne der fremfører mediet er blevet redesignet, og sikrer en 100 % ens fremføring af mediet. Samtidig er medier nemme at montere i printeren, og der er hjælp til tunge ruller.
  • EcoSol Max 2 blæk: XF-640 er udstyret med den nye EcoSol Max 2 blæk som tørrer endnu hurtigere og giver en størrere farvegamut.
  • Roland VersaWorks 4 RIP: Med Pantone™ matching, mediebesparende nesting, udregning af blækforbrug inden jobstart og mulighed for at sende besked til din smartphone eller tablet hvis printeren er ved at løbe tør for blæk eller medie.

Vil du vide mere?Ønsker du et tilbud, har du spørgsmål eller kunne du tænke dig en demo, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Skriv dit navn og nummer herunder så ringer vi til dig hurtigst muligt.

Bliv ringet opHar du konkrete spørgsmål må du også meget gerne udfylde kontaktformularen på vores kontakt os side så kan vi vende tilbage forberedte og hurtigt hjælpe dig videre.

Vi ser frem til at høre fra dig.