OKI storformatprintere

Hos vikiallo er vi stolte leverandører af Oki storformatprintere. Vi har et spændende udvalg af forskellige Oki printere, som du kan se herunder.

OKI Colorpainter E-64s

OKI ColorPainter M64s

OKI ColorPainter giver dig så mange fordele at du er nødt til at få mere at vide. Den kan klare det samme som 3 andre printere i samme klasse. Print i høj kvalitet med 34m² i timen. Du vil opleve meget holdbare print, stor farvedybde og intensitet og en problemfri produktion.

OKI ColorPainter H3-104s

Oki H3-104s eco-printer giver dig høj printhastighed (37,7m² i timen i høj kvalitet), levende farver og god farvedækning. Lav blæk pris og 3 års garanti på alt. H3 printer med 8 farver CMYK LC LM G LG. Benytter samme blæk som M-64s og giver dig samme flotte printkvalitet, lidt hurtigere og i bredere formater

OKI ColorPainter E-64s

Oki E-64s bruger samme kvalitetsblæk som M-64s og H3-104s men i 500ml poser. Du får en robust og hurtig printer der printer i høj kvalitet med levende farver. 6-farver: CMYK +LC +LM. Den leveres med automatisk oprullesystem og Onyx RIP der også kan styre skæreplotter til konturskæring. Du får 2 års garanti på E-64s.

Vil du vide mere om OKI storformatprintere? Så er du altid velkommen til at kontakte vikiallo på 7734 5511 eller [email protected]