Roland SG-300 / SG-540 TrueVIS

Roland SG 300 og 500 skæreprintere

Roland SG erstatter SP-i modellerne

Roland SG serien er den nyeste letvægtsprinter fra Roland, og erstatter Roland SP-i serien. Den giver printere i samme prisklasse baghjul! Du kan med en Roland SG printe 5 meter materiale i ’high quality’, hvor en ældre printer som ’VersaCAMM SP-540i’ kun kan klare 1,8 meter i samme tidsrum. SG-serien leverer print i klare, levende farver – selv når det drejer sig om print at store, solide, ensfarvede flader.

Som de andre printere i Rolands nye TrueVIS-serie fås SG-serien i enten 54" (SG-540) eller 30" (SG-300). Roland har ikke bare forbedret en eksisterende printer - De har redesignet alt fra ny! Med maskinens pris, hastighed, printkvalitet og Rolands kvalitetsstempel, er det den perfekte løsning hvis du ønsker at begynde din egen printproduktion.

Kontakt os gerne for at aftale en gratis demo eller for mere info.

Gør print 'n cut endnu nemmere med Roland SG

• Den nye motor er bygget til at holde til en kontinuerlig produktion.Det nye robuste design minimere vibrationer for at give dig det bedste print 'n cut resultat.

• Nydesignede 'grit rollers' giver et lige og præcist fremtræk.

• Den nye Versaworks Dual RIP følger gratis med.

• Der kan tilvælges opruller og dryer som igen giver dig øget effektivitet


TrueVIS blæk er tilgængeligt i 500ml poser, som nemt indsættes i en skjult skuffe i printeren. TrueVIS er det nyeste inden for ECO-solvent blækteknologi. Den møder brugernes stigende krav om lavere omkostninger, bredere farverum og strengere miljømæssige krav. TrueVIS er 'GREENGUARD Gold' certificeret når det kommer til idendørs luftkvalitet.

Synliggør din kreativitet

Med Roland SG's integrerede print 'n Cut kan du konturskære dynamiske dekorationer, skilte, bildekorationer, fantastiske bannere, tranfer til tøj og meget meget mere. De nye FlexFire printhoveder giver levende farver og super skarpe billeder, som andre printere ønsker de kunne komme i nærheden af. Med en øgning af hastiheden med op til 60% i forhold til andre printere i samme klasse er du sikret hurtigere print og bedre fortjeneste.
Unikke funktioner

To FlexFire printhoveder skyder med stor præcision 3 forskellige dråbestørrelser. Du får god dækningsgrad, høj printkvalitet og effektiv udnyttelse af din blæk.

TrueVIS blæk (CMYK) giver dig en ekseptionel kvalitet. Blækket er i de nye kosteffektive 500 ml poser

Det nye panel på printeren har indbygget Bluetooth, og kan betjenes med din tablet eller smartphone.

Roland SG Brochure

Roland_TrueVIS_SG_Brochure

Hvad andre siger om Roland SG

Læs denne rosende anmeldelse herunder:

LFR_Review___UK_Roland_TrueVIS_SG_1

Tilmeld vikiallo nyhedsbrev

Ønsker du et tilbud, har du spørgsmål eller kunne du tænke dig en demo, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Skriv dit navn og nummer herunder så ringer vi til dig hurtigst muligt.

Bliv ringet opHar du konkrete spørgsmål må du også meget gerne udfylde kontaktformularen på vores kontakt os side så kan vi vende tilbage forberedte og hurtigt hjælpe dig videre.

Vi ser frem til at høre fra dig.