Inglet Wincut

Inglet Wincut

Pneumatisk vægmonteret skæremaskine til skæring af halvhårde materiale og glas. Med 2 udskiftelige værktøjer. Det ene til skæring af halvhårde materialer i op til 20mm tykkelse, det andet til skæring af glas op til 3mm tykkelse.  Findes i model 160, 246 og 305.

Inglet Wincut 367 Wincut Web Machinery vikiallo

Inglet Wincut LISTE DANSK 3 vikiallo

Inglet Wincut Pneumatic Cutter

  • Udstyret med nylonruller på basen til let at flytte og håndtere store materialer.
  • 2 Målestop for præcis skæring af det ønskede mål.
  • Let at opsætte og justere i vinkel med justeringsskruesystemet.
  • Lasersystem fås som tilbehør, nyttigt til at angive skærelinjen.

Inglet Wincut LIST 3 vikiallo

Inglet Wincut Pneumatic Cutter

Josep Graells Palou og Regina Coll Visa startede i 1944 et lille værksted specialiseret i rammer til billeder i Tàrrega (Lleida). Deres styrker, sammen med en vision og kreativitet, dannede grund for en familie koncern der er en af de førende på markedet indenfor billedrammer, lister, maskiner.

Halvfjerds år senere, under varemærket INGLET, producerer de for både interne og eksterne markeder, et komplet sortiment af maskiner til billedrammer, skilte og Viscom, reklame og fotografering. De producerer og sælger nogle af de mest avancerede maskiner indenfor disse brancher med en høj kvalitetssikringskontrol og fremragende funktioner.

Wincut er en pneumatisk vægmonteret fræser designet til at skære specifikt halvstive materialer og også glas op til 305 cm. Skærehovedts bevægelse sker gennem pneumatisk cylinder, der garanterer et hurtigt og glat snit. Enheden er også udstyret med et pneumatisk fastspændingssystem til stærkt at holde det materiale, der skal skæres.

Wincut leveres som standard med to udskiftelige skærehoveder, et til at skære halvstive materialer op til 20mm ved hjælp af en speciel kniv og et andet til at skære glas op til 3mm ved hjælp af et skærehjul.

Wincut fås i tre forskellige skærestørrelser: 160 cm (63 ”), 246 cm (96”) og 305 cm (120 ”).

Materialer

Skumplader, pap, honeycomb, bølgepap, PVC, monteringsplade, glas

Inglet Wincut Verdi Twin Materials vikiallo

Se hvordan den virker i den her video!