Inglet Verdi Twin

Verdi Twin

Pladeskærer der kombinerer funktioner fra Verdi Basic og Inblade Pro, så du kan skære stort set alle materialer i op til 305cm og 22mm dybde. Som på Verdi Basic er de 2 mindste modeller med manuel styring af savblad og de 3 største med automatisk. Kniven er pneumatisk styret som på Inblade Pro.

Inglet Verdi Twin 1261 Verdi Basic Web Machinery vikiallo

Inglet Verdi Twin LISTE2 DANSK vikiallo

Verdi Twin Saw & Cutter (2 in 1)

  • Savklinge vender automatisk tilbage til den øverste position efter hvert snit.
  • Gennemsigtig sikkerhedsskærm og skæreskivebeskytter.
  • Udstyret med nylonruller på basen til let at flytte og håndtere store materialer
  • 2 Målestop for præcis skæring af det ønskede mål.
  • Lasersystem fås som tilbehør, nyttigt til at angive skærelinjen.
  • Alle modeller er udstyret med justerbart ben system

Inglet Verdi Twin VERDI TWINNEW vikiallo

Inglet Verdi Basic Vertical Saw.

Josep Graells Palou og Regina Coll Visa startede i 1944 et lille værksted specialiseret i rammer til billeder i Tàrrega (Lleida). Deres styrker, sammen med en vision og kreativitet, dannede grund for en familie koncern der er en af de førende på markedet indenfor billedrammer, lister, maskiner.

Halvfjerds år senere, under varemærket INGLET, producerer de for både interne og eksterne markeder, et komplet sortiment af maskiner til billedrammer, skilte og Viscom, reklame og fotografering. De producerer og sælger nogle af de mest avancerede maskiner indenfor disse brancher med en høj kvalitetssikringskontrol og fremragende funktioner.

Verdi Twin er en multisubstratskærer, der kan skære alle typer materialer op til 305 cm i skærehøjden og en maksimal tykkelse på 22 mm. Den unikke og komplette funktioner garanterer hurtigt, præcist og problemfrit at dække ethvert skærebehov, fra lavt volumenbehov til høje produktionsbehov.

Verdi Twin er udstyret med to skæresystemer, der er klar til brug, et savblad til venstre for at skære stive materialer og en pneumatisk kniv til højre for halvstive. Savbladets bevægelse styres gennem et robust føringssystem, der garanterer et perfekt lige snit undervejs, og den kraftfulde motor garanterer et præcist resultat. Knivens pneumatisk bevægelse giver en let at bruge og hurtigt løsning til at skære ethvert halvstift materiale.

Verdi Twin fremstilles i 5 forskellige størrelser: Savbladet betjenes manuelt i modellerne 122cm (48") og 157cm (61,8"); hvorimod i modeller 210cm (82,7"), 244cm (96,1") og 305cm (120,1") sker bevægelsen automatisk gennem en bælte-drevet mekanisme.

Alle modeller er udstyret med en kraftig 2 HK støvopsamler (vare 02 12 06) for at garantere en støvfri drift.

Savklinge

Aluminiumskomposit, Aluminium, PVC, Akryl, MDF, Træ, Bølgepap.

Materialer

Skumplader, pap, honningkage, PVC, honeycomb, bølgepap, plast*

Inglet Verdi Twin Verdi Twin Materials 1 vikiallo

Se hvordan den virker i den her video!