Inglet Verdi Basic

Verdi Basic

Pladeskærer til mange typer materiale. Op til 305cm skærehøjde og 22mm skæredybde. Model 122 og 157cm har manuel styring af savblad. Model 210, 244 og 305 har elektronisk styring af savblad.

Inglet Verdi Basic 1261 Verdi Basic Web Machinery vikiallo

Inglet Verdi Basic DATA SHEET vikiallo

Verdi Basic Vertical Saw

  • Pladeskærer til mange typer materiale.
  • Op til 305cm skærehøjde og 22mm skæredybde.
  • Model 122 og 157cm har manuel styring af savblad.
  • Model 210, 244 og 305 har elektronisk styring af savblad.
  • Savklinge vender automatisk tilbage til den øverste position efter hvert snit.
  • Udstyret med nylonruller på basen til let at flytte og håndtere store materialer.
  • To målestop for nøjagtigt at konfigurere det ønskede mål.
  • Lasersystem fås som tilbehør, nyttigt til at angive skærelinjen.
  • Alle modeller er udstyret med justerbart ben system.

Inglet Verdi Basic LIST vikiallo

Inglet Verdi Basic Vertical Saw.

Josep Graells Palou og Regina Coll Visa startede i 1944 et lille værksted specialiseret i rammer til billeder i Tàrrega (Lleida). Deres styrker, sammen med en vision og kreativitet, dannede grund for en familie koncern der er en af de førende på markedet indenfor billedrammer, lister, maskiner.

Halvfjerds år senere, under varemærket INGLET, producerer de for både interne og eksterne markeder, et komplet sortiment af maskiner til billedrammer, skilte og Viscom, reklame og fotografering. De producerer og sælger nogle af de mest avancerede maskiner indenfor disse brancher med en høj kvalitetssikringskontrol og fremragende funktioner.

Verdi Basic er en multi-substratfærser designet til at skære enhver form for stive materialer op til 305 cm i skærehøjde og en maksimal tykkelse på 22 mm. Den brugervenlige mekanisme kombineret med den kraftfulde motor gør maskinen til en vigtig panelsav til ethvert værksten, hvor det er nødvendigt at skære hårde materialer.

Verdi Basic leveres som standard udstyret med en universel savklinge, der er i stand til præcist at skære hårde materialer som aluminium, PVC, akryl og mange andre materialer. Savbladet ledes gennem et robust og pålideligt lineært lejeføringssystem, der eliminerer enhver vibration og garanterer et perfekt lige snit.

Verdi Basic fremstilles i 5 forskellige størrelser: Savbladet betjenes manuelt i modellerne 122 cm (48 ”) og 157 cm (61,8”);
hvorimod i modeller 210 cm (82,7 ”), 244 cm (96,1”) og 305 cm (120,1 ”) sker bevægelsen automatisk gennem en rem-dreven mekanisme.

Støvopsamler fås som tilbehør for at tillade støvfri brug af maskinen.

Materialer

Aluminiumskompost, Aluminium, PVC, Akryl, MDF, Træ, Bølgepap.

Inglet Verdi Basic Verdi Twin Materials vikiallo

Se hvordan den virker i den her video!