Inglet Inblade

Inlget Inblade

Manuel skæremaskine til mange typer materiale. Mulighed for forskellige knive og værktøjer. Kan montres på væg eller gulvstand. Findes i model 165, 210 og 250.

Inglet Inblade 422 Inblade vikiallo

Inglet Inblade inblade vikiallo

 INGLET INBLADE VERTICAL CUTTER

  • Guidet modvægt understøtter belastningen af ​​skærehovedet for at lette arbejdet.
  • Teleskopiske ben til let at finde den mest behagelige arbejdsstilling.
  • Let at sætte op og justeres i vinkel med justeringsskruesystemet.
  • Kan monteres på væggen eller understøttes af et fritstående tilbehør.

Inglet Inblade INGLET INBLADENYE vikiallo

Inglet Inblade Cutter

Josep Graells Palou og Regina Coll Visa startede i 1944 et lille værksted specialiseret i rammer til billeder i Tàrrega (Lleida). Deres styrker, sammen med en vision og kreativitet, dannede grund for en familie koncern der er en af de førende på markedet indenfor billedrammer, lister, maskiner.

Halvfjerds år senere, under varemærket INGLET, producerer de for både interne og eksterne markeder, et komplet sortiment af maskiner til billedrammer, skilte og Viscom, reklame og fotografering. De producerer og sælger nogle af de mest avancerede maskiner indenfor disse brancher med en høj kvalitetssikringskontrol og fremragende funktioner.

Inblade Vertical Cutter er den endelige løsning til at skære alle de stive og halvstive materialer, der bruges på nutidens skilte-, ramme- og fotomarkeder. Det pålidelige lineære lejeføringssystem kombineret med den robuste struktur garanterer et præcist og glat snit af alle materialer. Det udskiftelige skærehovedsystem tilbyder en let at bruge løsning til at holde alle de tilgængelige skærehoveder, og det er klar til at blive brugt af nye værktøjer, der er udviklet i fremtiden.

Inkluderer:

• Skærehoved til aluminiumskompositter (op til 4 mm).

• Skærehoved til halvstive materialer (op til 13 mm).

Inblade Vertical Cutter fås i tre skærestørrelser, 165 cm (65 ”), 210 cm (82”) og 250 cm (98 ”), og den tillader at skære den overraskende maksimale tykkelse på 20 mm.

Materialer

Akryl / plexiglas, aluminiumsplader, aluminiumskompositter, MDF, glas, skumplader, PVC, pap, honeycomb, bølgepap, monteringsplader ...

Inglet Inblade Inblade Materials vikiallo

Se hvordan den virker her!