Inglet Inblade Pro

Inglet Inblade Pro

Auotmatisk skæremaskine til mange typer materiale. Mulighed for forskellige knive og værktøjer. Kan montres på væg eller gulvstand. Findes i model 165, 210 og 250.

Inglet Inblade Pro 1633 Inblade Pro Web Machinery copia 1 vikiallo

Inglet Inblade Pro INGLET PRO vikiallo

 INGLET INBLADE PRO VERTICAL CUTTER

  • Udskifteligt skærehovedsystem.
  • Laserstråle til angivelse af skærelinjen.
  • Fælles for alle værktøjerne.
  • Teleskopiske ben til let at finde den mest behagelige arbejdsstilling.
  • Let at sætte op og justere i vinkel med justeringsskruesystem.
  • Monteret på væggen eller understøttet af det fritstående tilbehør.

Inglet Inblade Pro LISTE inblade pro 1 vikiallo

Materialer

Akryl / plexiglas, aluminiumsplader, aluminiumskompositter, MDF, glas, skumplader, PVC, pap, honeycomb, bølgepap, monteringsplader ...

Inglet Inblade Pro Inblade Materials vikiallo

Inglet Inblade Pro Cutter

Josep Graells Palou og Regina Coll Visa startede i 1944 et lille værksted specialiseret i rammer til billeder i Tàrrega (Lleida). Deres styrker, sammen med en vision og kreativitet, dannede grund for en familie koncern der er en af de førende på markedet indenfor billedrammer, lister, maskiner.

Halvfjerds år senere, under varemærket INGLET, producerer de for både interne og eksterne markeder, et komplet sortiment af maskiner til billedrammer, skilte og Viscom, reklame og fotografering. De producerer og sælger nogle af de mest avancerede maskiner indenfor disse brancher med en høj kvalitetssikringskontrol og fremragende funktioner.

InBlade Pro tilføjer komforten til de allerede unikke egenskaber ved InBlade takket være kraften i den pneumatiske cylinder, der bevæger skærehovedet hurtigt og præcist. Den pneumatiske cylinder kombineret med det pålidelige lineære lejesystem til styring af skærehovedet tillader skæring af ethvert materiale uden behov for nedadgående håndtryk.

InBlade Pro er også udstyret med en hastighedskontrol til at regulere skærehovedets hastighed afhængigt af det materiale, der skal skæres, hvilket er nødvendigt for at garantere et jævnt snit til alle anvendelser. Det udskiftelige skærehovedsystem tilbyder en brugervenlig løsning til at holde alle de tilgængelige skærehoveder, og det er klar til at blive brugt af nye værktøjer, der er udviklet i fremtiden.

InBlade Pro - skæremaskinen fås i fire skærestørrelser: 165 cm (65 ”), 210 cm (82”), 250 cm (98 ”) og 305 cm (120”), og den tillader at skære den overraskende maksimale tykkelse på 20 mm.