Flatbed laminator fra RollsRoller og Roll-X

Flatbed laminator fra RollsRoller og Roll-X.

Vi forhandler alle flatbed laminatorer fra Rollsroller og Roll-X.

Med en flatbed laminator kan du løse mange opgaver som normalt kræver 2 personer. Laminer skilte og print, brug det som oppilningsbord og påfør nemt applikationstape på udskårede bogstaver og klistermærker.

Gør din hverdag nemmere med en flatbed laminator samtidig med du sparer tid.

Se vores udvalg her, eller kontakt os for en uforpligtende demo i vores showroom.

Roll-X flatbed laminatorer

Bliv ringet opHvad er en flatbed laminator?

En flatbed laminator er, enkelt sagt, et arbejdsbord med en rulle der kan hæves og sænkes, og som er med til at løse mange forskellige opgaver. Du kan blandt andet bruge den til laminering af print og folie, applikering af tape på udskåret folie samt montering af folie på plader.

Du kan også bruge det som arbejds- / skærebord eller lysbord og der mulighed for opbevaring af linealer og andet værktøj så du altid har det lige ved hånden.

 

Hvordan virker en flatbed laminator?

Maskinen består af et arbejdsbord med en monteret, trykluftstyret valse/rulle der kan flyttes langs hele bordets længde. Hvor højt valsen sidder over bordet kan styres enkelt fra begge sider af bordet. Trykket fra valsen holder medier og plader fast og du sikrer derved at alt ligger lige inden du begynder at laminere / applikere.

Flatbed laminator fordele

Du kan med en af vores flatbed laminatore klare opgaver selv, som ellers ville kræve to mand. Du spare tid og kan løse dine arbejdsopgaver hurtigere. Vælger du et bord med højdejustering, sikre du dig at du altid har den optimale arbejdshøjde – Uanset om du skal applikere print, folie eller arbejde med tilskæring.

Uanset hvilken flatbed laminator du vælger bliver den leveret med et selvhelende skæreunderlag. Det er lavet af et specialdesignet, blødt materiale som ligger ud over en hård kerne. Derved "flyder" det stille og roligt sammen igen efter du har skåret ned i det. Fordelene er at det derfor holder længere, og er let at arbejde ved.

Du er ikke begrænset til en type medier med en bestemt tykkelse. Du kan nemt lave applikationer af print, grafik eller folie på plader af alle tykkelser og materialer. Så længe du ligger din plade centreret i forhold til bordets bredde, sikre den koniske valse på bordet et perfekt resultat hver gang.

Kontakt os for en uforpligtende snak eller book demo på 7734 5511

Tilmeld vikiallo nyhedsbrev

Ønsker du et tilbud, har du spørgsmål eller kunne du tænke dig en demo, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Skriv dit navn og nummer herunder så ringer vi til dig hurtigst muligt.

Bliv ringet opHar du konkrete spørgsmål må du også meget gerne udfylde kontaktformularen på vores kontakt os side så kan vi vende tilbage forberedte og hurtigt hjælpe dig videre.

Vi ser frem til at høre fra dig.