Deratex X-Stitch broderimaskiner

Deratex X-Stitch broderimaskiner

Hos vikiallo tilbyder vi Deratex X-Stitch broderimaskiner. En broderimaskine samt tilbehør der gør broderi meget mere effektivt.
Broderimaskinerne fra Deratex X-Stitch udmærker sig på flere områder. For det første er de meget støjsvage - du kan nemt føre en samtale, mens maskinen kører, uden du behøver hæve stemmen. X-Stitch gedigne metalkonstruktion gør broderimaskinerne utrolig solide, og sikre dig en lang levetid!

 

X-Stitch broderimaskine modeller

Vikiallo forhandler 2 modeller: Broderimaskine X-Stitch Silencer 1501 med 1 hoved og 15 nåle, samt Performance 1502 med 2 hoveder med 15 nåle hver. Maskinerne har de samme funktioner, men Performance 1502 er med dens 2 hoveder i stand til at brodere 2 ens motiver på same tid.
Begge broderimaskinerne er robuste og meget støjsvage. De bruger 230V og har farveskærm med touch display. Maskinernes indbyggede hukommelse kan gemme op til 200 designs – Så du let og hurtigt kan finde motiver du tidligere har broderet, frem igen og sparer arbejdstid.
For den optimale kvalitet og detaljegrad, anbefales det at arbejde med en hastighed på 750 sting i minuttet. X-Stitch broderimaskinerne er dog i stand til at brodere med en maksimal hastighed på 1.200 sting i minuttet!

 

Hvad følger med broderimaskinerne?

Når du køber en Deratex X-Stitch broderimaskine hos vikiallo, leveres den med:

4 stk. runde broderirammer (hhv. 90, 120, 150 og 200mm)

1 stk. firkantet broderiramme (300 mm)

1 stk. ramme til brodering af caps og kasketter.

Med Deratex X-Stitch maskinerne leveres også 1 stk. stålbord med hjul (bruges som stander til broderimaskinen), 1 stk. arbejdsplade samt 30 stk. trådruller, på hver 1000 meter, i forskellige farver.

Prisen på en broderimaskine er inkl. 2 kursusdage hos dig, hvor du lærer ALT om betjening af maskinen. Vikiallo kan desuden rådgive om, eller leverer, T-Shirts, Polo-Shirts mm., samt hvilke tråde du med fordel kan bruge til de enkelte typer opgaver.

Klargøring af Jobs med Janome

Enkle jobs

Til klargøring af enkle job til din broderimaskine, anbefaler vi at du køber Janome-programmet

Avancerede jobs

Til klargøring af avancerede jobs/logoer kan Janome også bruges, men i forhold til arbejdstid kan det mange gange være billigere at benytte forbindelser i udlandet, til klargøring at jobs. Vi hjælper dig også gerne med kontakter til klargøring af jobs.
Vikiallo yder fuld support på broderimaskinerne, men ikke på Jonome-programmet.