Transfer Weeder TW17

Transfer Weeder TW17

Den nemmeste oppilning af transfer!

Den helt nye Transfer Weeder TW17 er til dig der arbejder med transfer. Du kan spare op til 90% af din oppilningstid når du skal pille udskåret transfer, også transfer print’n cut. Den tager materialer op til 850mm i bredden, har indbygget varme og en speciel konstruktion der gør transfer oppilning til en leg.

Normalt er det både tidskrævende og besværligt at skulle oppille endeløse baner af transfer. Men med TW17 Transfer Weeder kan du spare meget tid!

TW17 bruger varme til nænsomt at løsne din transfer fra lineren, og opsamler samtidigt det overskydende materiale på et paprør (som på vores Vinyl Remover VR15). Når røret er fyldt kan du skære folien af, og genbruge røret. Alternativt kan røret nemt udskiftes med et nyt. Uanset hvad du vælger, giver TW17 dig meget bedre styr på din overskydende transfer. Du kan nemt styre temperaturen på din TW17, og derved bruge den til en lang række af forskellige transferfolier.

Spar tid, og få bedre samling på din overskydende transfer, bestil allerede i dag!

Se videoer af Transfer Weeder TW17

Tips til Transfer Weeder TW17

Udskæring af transfer
Når du skærer din transferfolie, så husk at kalibrere knivtrykket. Kniven bør ridse ned i lineren, men uden at skære igennem. Vær sikker på at du bruger den bedst egnede knivtype til den type grafik du skærer (små bogstaver, store logoer osv.). Vær sikker på at din skæreliste ligger rigtigt, og ikke er for slidt.

Opsætning af dine skærejobs
For at have det bedste tag om transferfolien er det vigtigt at du sørger for at ’åbningerne’ i grafikken kommer igennem maskinen først. Dette giver det bedste resultat, og den hurtigste oppilning.

Indsæt nyt ark eller rulle
Når du har kørt et helt job igennem din TW17, og du skal til at påbegynde det næste, kan du med fordel sætte et langt stykke dobbeltklæbende tape hen over røret og den overskydende transfer. På den måde har du noget at hæfte det nye ark fast på, uden du skal skifte til et nyt rør.

Flere tips & triks
For flere tips og triks besøg os på www.vinylremover.com

Transfer Weeder temperaturer

Vi har testet forskellige temperaturer, til forskellige materialer, og lavet følgende anbefalinger. Vær opmærksom på at anbefalingerne er vejledende, og at du selv må finde ud af hvilke indstillinger der passer til dit specifikke skærejob. Vi råder dig til altid at lave dine egne tests for at finde ud af hvad der fungerer bedst for dig.

B-Flex

Gimme5
55°
Flock - anbefales ikke
BF Print Mat
28°
BF Print Gloss
28°

Sisser

P.S Film
50°
P.S Film +
50°
Moda Glitter 2
45°

Stahl

Sportsfilm ekstra
50°
Sportsfilm plus
50°
3D silicon 200my
28°
3D silicon 500my
28°

The Magic Touch

123 Flex
45°
123 Premium Flex
50°