Roland MDX-540 3D fræser

mdx540

Direkte fra fantasi til virkelighed

Fræser med 4 akser, som MDX-40A, men med større arbejdsareal, større præcision og flere muligheder. Maskinen leveres med en brugervenlig CAM-software og en håndholdt fjernbetjening som sikre dig en nem og hurtig konfiguration af fræseren. Der kan som med MDX-40A mulighed for tilvalg af et rotationsmodul.

Den optimale fræser!

Roland's MDX 540 er blandt de hurtigste og mest præcise 3D fræsere på markedet. Den er perfekt til produktion af alt fra forme og metaldele, til smykker, kunst og prototyper. Kontakt vikiallo for endnu mere info om de forskellige muligheder med denne fantastiske maskine.

mdx540overview
Det har sldrig være lettere at fræse 3D-objekter. MDX-540 kombinere avanceret teknologi med en brugervenlighed som gør at alle fra studerende til professionelle kan få de bedste resultater ud af den.

Download Roland MDX-540 Brochure

Her kan du downloade brochuren for Roland MDX-540 fræser

Roland MDX -540 Borchure

Videoer af Roland MDX-540 3D fræser

Tilmeld vikiallo nyhedsbrev

Ønsker du et tilbud, har du spørgsmål eller kunne du tænke dig en demo, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Skriv dit navn og nummer herunder så ringer vi til dig hurtigst muligt.

Bliv ringet opHar du konkrete spørgsmål må du også meget gerne udfylde kontaktformularen på vores kontakt os side så kan vi vende tilbage forberedte og hurtigt hjælpe dig videre.

Vi ser frem til at høre fra dig.