Roland MDX-40A 3D fræser

mdx40a

Nem 3D fræs fra dit eget skrivebord

Roland's MDX-40A er intuitiv, nem at bruge og passer perfekt ind i ethvert kontor, klasseværelse eller værksted. Med  MDX-40A kan alle, uanset erfaring, fremstille 3D-modeller. Designet med ingeniøre, designere og elever i tanke, gør hastigheden at den nemt kan følge med det arbejdspres som en hektisk arbejdsdag giver.

bottletopboltpartboltthread

En lille maskine, til store idéer

Roland's MDX-40A er en alsidig maskine, som uden problemer fræser i de fleste materialer. Den kan fremstille alt lige fra kunst med helt glatte overflader, til ekstremt præcise prototyper. Uanset hvad du har brug for, så hjælper den dig til at vise andre hvordan dine idéer fungere i praksis. Den kan derudover også bruges som graveringsmaskine, og derved give dig endnu flere muligheder.

MDX-40A
Nemt er en underdrivelse! Med den software som følger med maskinen kan du blive ekspert inden for fremstilling af prototyper. Du kan som ekstraudstyr få et rotationsmodul, så du kan producere 360 grader rundt, uden afbrydelser. Du kan også tilvælge en scanner, som kan lave digitale filer ud fra hvad du sætter ind i maskinen.

Download Roland MDX-40 brochure

Her kan du downloade brochuren for Roland MDX-40

Roland MDX-40 Brochure

Videoer af Roland MDX fræser

Ønsker du et tilbud, har du spørgsmål eller kunne du tænke dig en demo, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Skriv dit navn og nummer herunder så ringer vi til dig hurtigst muligt.

Bliv ringet opHar du konkrete spørgsmål må du også meget gerne udfylde kontaktformularen på vores kontakt os side så kan vi vende tilbage forberedte og hurtigt hjælpe dig videre.

Vi ser frem til at høre fra dig.