Roland LV-290

Roland LV290

Lav fantastiske produkter med Roland LV290 lasergravering!

Du behøver ikke være ekspert for at skære og gravere i flere hundrede forskellige materialer.

Graver, skær og opbyg din virksomhed med hundredevis af applikationer

Uanset om du ønsker at starte en ny virksomhed eller udvide, tilbyder Rolands LV-lasergraveringsmaskine så mange muligheder og produktivitet. Tilføj billeder, grafik eller tekst på eksisterende produkter, eller skær dine egne produkter. Kombiner maskinen med en VersaUV LEF-flatbed-printer, på den måde får fantastiske muligheder med laserudskæring og print.

Roland LV290    Gaver og produkter

Skær eller graver på covers, nøgleringe, glas, kuglepenne, notesbøger og meget mere. Ved at kombinere LV/UV, kan du skære eller gravere dine egen akryl og træ produkter.

Roland LV290    Elektronik

Graver tekst og grafik på elektroniske produkter som powerbanks, højttalere, høretelefoner og andre elektroniske produkter.

Roland LV-290 trophy ico vikiallo    Pokaler og skilte

Skær former i træ til pokaler, eller graver tekst direkte på træ, metal og glas. LV maskinen er perfekt til at tilføje 3D effekter på træ pokaler og skilte. Kombiner den med en LEF flatbed printer for at skære og printe dine egne produkter.

Roland LV-290 art ico vikiallo    Grafik og unikke produkter

Skær komplicerede former ud af træ, kort og plastmaterialer for at fremstille unikke produkter og prototyper til projekter, spil, indretning, modeller og mere. Kombiner din LV-lasergraveringsmaskine med en LEF-flatbed printer til den ideelle prototype- eller gave.

Roland LV-290 watch ico vikiallo    Smykker og fashion

Graver grafik ind i hårdt metal som ure, værktøjer, halskæder, ringe eller graver i blødt materiale som punge, tasker og tøj. Du kan også skære dine egne vedhæng, halskæder og andet tilbehør i læder og akryl.

LV/UV KOMBINATIONEN

Ved at kombinere en Roland LV med en Roland LEF flatbed printer, kan du få meget mere ud af begge teknologier. På denne måde får du mulighed for at laserskære og designe dine egne produkter med både gravering og muligheden for at printe direkte på produkterne.

HVAD INDEBÆRER KOMBINATIONEN?

Roland LV-290 lef01 vikiallo

Roland VersaUV LEF Printer

Roland LV-290 lv two models01 copy vikiallo

Roland LV290

Roland LV-290 bofa air filtration vikiallo

LEF luftfiltreringsenhed

Roland LV-290 bofa air filtration vikiallo

LV luftfiltreringsenhed

Roland LV-290 software vikiallo

VersaWorks 6 RIP Software

Roland LV-290 2yearico vikiallo

To års garanti

Roland LV290 kombination

Lav fantastiske produkter ved at skære og indgravere i materialer med LV290 og tilføj farver, grafik og gloss effekter med LEF.


Lav det perfekte laserskæring og udskrivnings workflow med Roland webinarer, how to’s og supportinfo.

Kombinationen af LV/UV maskinerne giver dig alle de muligheder du skal bruge for at begynde at producere med det samme. Begge maskiner leveres med en luftfiltrerings enhed og andet tilbehør.


Lav dine designs og skærefiler i Adobe® Illustrator® (AI) eller CorelDraw® til LV og tilføj dem problemfrit i VersaWorks 6 RIP til LEF print.