Epson SC-F7200

Epson SC-F7200 annie spratt 0ZPSX mQ3xI unsplash 3 vikiallo

Epson SureColor SC-F7200

SureColor SC-F7200 er en professionel rulle-til-rulle, digital farvesublimeringsprinter, der er udviklet specifikt til fremstilling af trykte tekstiler i høj kvalitet. Som en del af en komplet Epson pakke er alt fremstillet og understøttet af en producent for at sikre, at alt fungerer problemfrit sammen.

Epson SC-F7200 f7200 hdk 5 .jpg vikiallo

Nøglefunktioner

  • Komplet Epson løsning: Hardware, software, printhoved, blæk og sublimeringspapir
  • PrecisionCore TFP-printhoved: Høj kvalitet, produktionsmængde og lang levetid
  • UltraChrome DS-blæksæt: Livagtige farver, skarpe konturer, glidende overgange og dybe, sorte nuancer
  • Sublimer på bløde og stive materialer: Udvid produktionskapaciteten
  • Lav TCO: Højtydende blækpatroner og lavere strømforbrug
Den komplette Epson printløsning

SureColor SC-F7200 er en professionel rulle-til-rulle, digital farvesublimeringsprinter, der er udviklet specifikt til fremstilling af trykte tekstiler i høj kvalitet. Som en del af en komplet Epson pakke fungere alt problemfrit sammen.

Epson SC-F7200 f7200 hdk 14 .jpg vikiallo

Kvalitet og pålidelighed

Epsons PrecisionCore TFP-printhoved sikrer en høj produktionsmængde og lang produktionslevetid. Epsons UltraChrome DS-blæk arbejder sammen med printhovederne for at hjælpe brugerne med at opnå de bedst mulige resultater.

Epson SC-F7200 f7200 hdk 5 .jpg 1 vikiallo

Komplet pakke

SC-F7200 tilbyder brugerne en komplet Epson pakke med hardware, software, printhoved, blæk og sublimeringspapir, der alt er fremstillet og understøttes af Epson, for at sikre, at alt fungerer problemfrit sammen. Printeren leveres også med Epson Edge Print-softwaren, som gør det muligt for brugerne at starte print med det samme uden at skulle foretage yderligere investeringer.

Epson SC-F7200 f7200 hdk 10 vikiallo

Lav TCO og øget tryghed

Højtydende blækpatroner og et lavere strømforbrug hjælper med at holde omkostningerne nede. Til at give endnu større tryghed leveres printeren som standard med et års garanti, og brugerne kan også benytte Epsons Print & Save-programmet med administrerede udskriftstjenester til at kontrollere budget og lager1.

Epson SC-F7200 f7200 hdk 13 .jpg vikiallo

HDK Sort

SC-F7200 leveres med en sort HDK-blæk, der er fremstillet primært til brug på tekstiler til at hjælpe med at fremstille dybe, neutrale sorte nuancer og tætte skygger.