Epson SC-F500

Epson SC-F500 EPSON SC F500 copy vikiallo

EPSON SureColor SC-F500

Uanset om det gælder produktion af trykte mobilcovers, krus, musemåtter, T-shirts eller puder, giver SC-F500 mindre virksomheder hurtige produktionstider, pålidelighed og lave samlede ejeromkostninger (TCO), og den kræver ingen specialistviden at opsætte, betjene eller vedligeholde. Denne farvesublimeringsprinter er bygget med brugervenlighed, produktivitet og effektivitet for øje for at holde virksomheder fleksible og lydhøre over for kundernes behov.

Nøglefunktioner

  • Genopfyldelig blækbeholder: 140 ml blækbeholder kan bruges, selv når der udskrives
  • Designet til at undgå støv: Forhindrer fejludskrifter på grund af tilstoppede dyser eller tidskrævende rengøringscyklusser
  • Automatisk skift mellem medier: Skift nemt mellem enkeltark og rullemedier
  • Wi-Fi-tilslutning: En nyhed for Epsons farvesublimeringsserie for bedre brugervenlighed
  • Regnskabsværktøj: Brugervenlig software til præcis beregning af udskrivningsomkostninger
Den komplette Epson printløsning

Dette er Epson's første 24" farvesublimeringsprinter. Den er udviklet til at hjælpe reklamevirksomheder, fotolaboratorier, tøjproducenter og kopicentre med at øge kundernes valgmuligheder gennem fleksibel udskrivning i høj kvalitet.

Epson SC-F500 img paragraph 01 vikiallo

Enkel genopfyldning, selv under print job

Vores løsning med genopfyldningsblæk (140 ml flasker) gør genopfyldning til en nem opgave, der ikke kræver at man er ekspert. Disse innovative blækbeholdere kan endda bruges til at genopfylde blæk
under print job, hvilket reducerer nedetid betydeligt.

Epson SC-F500 img paragraph 02 vikiallo

Epsons totalløsning

SC-F500 udgør en del af Epsons komplette printerløsning, som omfatter blæk, software og papir, der alle er designet til at fungere perfekt sammen.

Epson SC-F500 img paragraph 03 vikiallo

Den enkelhed, du har brug for

Epsons teknologier er nemme at bruge og den meget intuitive. 4,3" touchskærm giver nem adgang til de nødvendige oplysninger og kan endda betjenes
med handsker på. SC-F500 byder også på Wi-Fi-tilslutning og automatisk funktion til skift af medier. Dette gør anvendelse og vedligeholdelse af printeren super nemt.

Epson SC-F500 img paragraph 04 vikiallo

Diskret elegance
Det kompakte, smarte design passer ind i de fleste arbejdsmiljøer. Det gennemtænkte design af SC-F500 er også fyldt med teknologi, der sparer tid, øger produktiviteten og gør livet lettere.
Opnå Fantastiske Resultater

Epson SC-F500 Epson F 500 AI PIC vikiallo