Epson SC-F10000

Epson SC-F10000 annie spratt 0ZPSX mQ3xI unsplash 4 vikiallo

EPSON SureColor SC-F10000 76"

SureColor SC-F10000 er primært udviklet til hurtig farvesublimeringsprint i store mængder. Det robuste design giver konsekvente og pålidelige resultater af høj kvalitet og understøtter adskillige anvendelser, herunder mode, sportstøj, møbler og blød skiltning.

Epson SC-F10000 2272041 vikiallo

Nøglefunktioner

  • Blækløsning til stordrift: 10-liters og 3-liters blækkasser, der understøttes af “hotswap”-funktion
  • Hurtig udskrivning: Op til 255 m2/time
  • Epson Precision Dot-teknologi: Tre dedikerede farvesublimeringsteknologier (Halftone, LUT og Micro Weave)
  • Avanceret, automatisk opspændingskontrol: For nøjagtig og stabil fremføring af medier
  • Den komplette Epson løsning: Inklusive printhoveder, blæk, firmware og software.
Den komplette Epson printløsning

Når du køber en SC-F9400, er det rart at vide, at vi yder ekspertise til dig hele vejen gennem processen: printer, blæk, medie, software og support.

Epson SC-F10000 2272041 1 vikiallo

Skabt til produktion - designet til pålidelighed

SureColor SC-F10000 er primært udviklet til hurtig farvesublimeringsprint i store mængder. Det robuste design giver konsekvente og pålidelige resultater af høj kvalitet og understøtter adskillige anvendelser, herunder mode, sportstøj, møbler og blød skiltning.

Leverer bemærkelsesværdige kvalitetsniveauer og ensartethed

De fire store PrecisionCore MicroTFP-printhoveder har 12.800 dyser, og med deres bredde på 4,7 tommer sikrer de en stor udskrivningsoverflade. Med indbygget Epson Precision Dot-teknologi kombinerer SC-F10000 tre dedikerede teknologier - Halftone, LUT og Micro Weave - for at levere en overlegen trykfinish. Yderligere support leveres via et udvalg af EMX-filer, som vælger profil- og maskinindstillinger for at opnå det bedste output.

Epson SC-F10000 sc f10000 deliver remarkable levels vikiallo

Epson SC-F10000 sc f10000 built in reliability rnr vikiallo

Indbygget pålidelighed

Sæt dit næste job i gang og lad Epsons berømte pålidelighed klare arbejdet. Med en række kontrolfunktioner på plads til at sikre nøjagtighed, opretholde mediefødning samt foretage små automatiske justeringer præcist når det er nødvendigt, bliver store presserende produktionskørsler væsentligt mindre belastende. Disse fordele leveres af følgende teknologier: Ad-ATC (Advanced Auto Tension Control) for nøjagtig og stabil mediefødning selv af tynde medier, automatisk justeringsteknologi (herunder et integreret RGB-kamera) og understøttende software til at overvåge printerens ydeevne, endda fjernbaseret. Den robuste, industrielle produktionskvalitet af SC-F10000 omfatter også dele, der kan udskiftes af operatøren, så man kan øge oppetiden og forbedre produktiviteten.

Høj produktionshastighed

Ved at kunne levere ren produktion ved op til 255 m²/t. overgår SC-F10000 forventningerne, når det drejer sig om høj udskrivningshastighed, takket være et PrecisionCore MicroTFP-printhoved og en nydesignet, yderst effektiv tørreenhed, der leverer selv på letvægtspapir.

Epson SC-F10000 sc f10000 print at high speed vikiallo

Epson SC-F10000 sc f10000 user friendly operation vikiallo

Enkel, brugervenlig betjening

Den 9-tommer LCD-touchskærm giver dig alle oplysningerne og den kontrol, du skal bruge lige ved hånden. En statuslinje viser jobstatus og den resterende tid, mens andre fakta og tal, såsom temperatur og fugtighed i driftsmiljøet, også er tilgængelige sammen med vigtige oplysninger om forsyninger og reservedele. Epsons synkroniserede mediefødning og indtagelsesoperation kan udføres med en enkelt kontakt, hvilket også gør denne opgave lettere.

Alt arbejder i harmoni

Epson fremstiller alle komponenterne til SC-F10000, herunder printhoveder, blæk og software, for herved at kunne levere de konsekvente kvalitetsniveauer, som du kræver.

Epson SC-F10000 sc f10000 working in harmony vikiallo