Dane Split

Dane Split banner

Kompakt slidsemaskine i høj kvalitet

Dane Split er bygget til ekstrem perfektion og høj kvalitet på både for- og bagsiden af selv de tyndeste typer af selvklæbende materiale. Baseret på avancerede stålcylinder af høj kvalitet, unikke skæreblade og feeding systemet, kan Dane Split levere en konstant stor ydelse i høj kvalitet.

Skæredybden og afstanden mellem skærehovederne kan let justeres. Der anvendes særlige hærdede skæreblade, som har en meget lang levetid og er lette at udskifte. Hele længden af hvert skæreblad udnyttes - hvilket giver et rent snit og en jævn dybde der maksimerer bladets levetid.

På Dane Split 50 muligt at flytte feeding bordet sidelæns. På Dane Split 100 er det også muligt at rykke bordet sidelæns, men her kan du også vinkle bordet, hvilket gør din produktion mere fleksibel. Dane Split 100 har også en ark tæller, så du kan følge med i hvor meget du har produceret og udover dette har den også mulighed for at regulere på hastigheden og på den måde skabe det bedst mulige resultat.

Kvalitets symboler

Herunder kan du se de forskellige behov maskinerne opfylder:

Fuldautomatisk

Dane Split miljøvenlig

Miljøvenlig

Maskindele fra godkendte internationale leverandører

Bevist konstruktion

Dane Split CE mærket

CE mærket

Kræver ikke meget plads. Hurtig og let installation

God og sikker arbejdsplads

Modstandsdygtig overfor kemikalier

European Committee for Standardization

Mindsteafstanden mellem skærehovederne er 30 mm. Hvis du har brug for mindre afstande, køres arket igennem igen med feed bordet i ændret position. Skæredybden justeres nemt med fingerskruer - og holderne til skærehovederne kan justeres på den monterede lineal. Du kan nemt montere et ekstra skærehoved på bjælken, og derved få flere snit på samme ark.

Maskinerne sikrer det lavest mulige forbrug af elektricitet. Kombineret med minimum service, vedligeholdelse og klargørings tid, resulterer det i en meget effektiv maskine.

Grundkonstruktionen er af højkvalitets stål og fremstillet i henhold til CEN NORM 1010-1/2 og er CE-mærket.