LLumar PPF i Motormagasinet

LLumar PPF i Motormagasinet

LLumar PPF i Motormagasinet

Vi har lige sendt denne annonce til motormagasinet med LLumar PPF (paint protection film)

Læs teksten herunder, eller se hele annoncen her

LLUMAR PPF ER EN 150 MY POLYURETHANE PAINT PROTECTION FILM.

“Best in Class” produkt når det gælder kvalitet og transparens. Den særlige konstruktion med en selvhealende coating betyder at ridser heler op at sig selv, så lakken på bilen altid fremstår blank og flot. Fås færdigskåret til de fleste bilmodeller.

Den særlig PolyUrethane formel er maksimal restistent overfor UV, varme og vand påvirkninger. Den perfekte lakbeskyttelse til større og mindre overflader på alle former for køretøjer: biler, lastbiler, motorcykler, traktorer, skovmaskiner m.m. 5 års garanti.

[ult_buttons btn_title="HVORDAN FÅR I MONTERET LLUMAR PPF - KONTAKT STEEN THOMSEN: [email protected] / 6022 0787" btn_link="url:mailto%3Ast%40vikiallo.dk||target:%20_blank|" btn_align="ubtn-center" btn_size="ubtn-large" btn_title_color="#ffffff" btn_bg_color="#0a0a0a" icon_size="32" btn_icon_pos="ubtn-sep-icon-at-left"]

For at bevare værdien og glæden ved min Audi R8, ville jeg gerne sikre lakken. Jeg undersøgte markedet og kom frem til, at LLumar paintprotection var det produkt der imødekom mine ønsker bedst.

Jeg havde følgende ønsker til produktet:

  • Skulle beskytte mod stenslag og små ridser
  • Skulle have en lang holdbarhed
  • Måtte ikke falme og skulle være stort set usynligt

Jeg er meget taknemmelig for det resultat, som produktet har givet.

Jeg har nu en bil som er fuldstændig beskyttet mod stenslag og små ridser og som er selvhelende ved påvirkning fra varme. Produktet er effektivt og ”usynligt” og giver maksimal beskyttelse.

Stor tak til LLumar for et godt produkt og ikke mindst tak for en fantastisk service.